субота, 03 лютого 2024 21:29

Сталася помилка. Я обовʼязково роздуплюсь - обвал "Дії" народив купу мемів
24

У застосунку "Дія" через перевантаження почалися труднощі з роботою під час голосування в фіналі нацвідбору на "Євробачення".

Українці вже встигли створити безліч мемів. Gazeta.ua пропонує переглянути найсмішніші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінал нацвідбору на Євробачення-2024: онлайн-трансляція

Крім цього в мережі жартували й про образ Андрія Данилка. Перед камерами він з'явився у чорному вбранні та рожевому бантику на голові.

Також українці жартували, що в нацвідборі переможе перекладачка на жестову мову Катерина Заботкіна. Зазначли, що під час трансляції пісень жінка віддавалась роботі на повну.

У застосунку "Дія" сервіси стали недоступні через онлайн-голосування за представника України на Євробачення-2024. Оскільки трансляція відбувалася у записі, ведучі продовжували закликати голосувати, тим самим збільшуючи навантаження на сервіс.

У коментарях у Facebook в "Дії" зазначили, що компанії треба "трошки часу, щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів". Закликають українців спробувати проголосувати "за кілька хвилин".

"У зв'язку з піковим навантаженням на застосунок "Дія" голосування тимчасово неактивне. Дія збільшує потужності. Голосування відновиться найближчим часом", - йдеться у рухомому рядку під час трансляції.

Коли додаток запрацює - проголосувати зможуть всі бажаючі від 14 років. Зазначимо, що переможця нацвідбору оберуть за результатами голосування журі (50%) і глядачів (50%).

Зараз ви читаєте новину «Сталася помилка. Я обовʼязково роздуплюсь - обвал "Дії" народив купу мемів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі