субота, 05 лютого 2022 01:45

У колі близьких: Брежнєва відсвяткувала 40-річчя зі своїм "садівником"
5

Співачка Віра Брежнєва відсвяткувала день народження. Артистці 3 лютого виповнилося 40 років. Жінка провела цей день у сімейному колі.

Почалося все у літаку. Коли артистка заходила на повітряне судно, вона помітила, як її якась дівчина знімає на телефон. Кадрами зі святкування дня народження співачка поділилася у Instagram.

Співачка Віра Брежнєва 3 лютого відсвяткувала день народження
Фото: instagram.com/ververa
"Щаслива 40-річка": Віра Брежнєва відсвяткувала свій день народження
Вдома на Віру чекав чоловік, продюсер та композитор Костянтин Меладзе
Артистці виповнилося 40 років
Співачка Віра Брежнєва 3 лютого відсвяткувала день народження

"Сідаю у літак вночі. Дивлюся, сидить якась дівчина і знімає мене на телефон. Я спочатку обурена. І от вона прибирає телефон від обличчя, а це моя сестра. Чи варто розповідати, що сліз вже було не стримати", - поділилася враженнями Віра.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Vera Brezhneva (@ververa)

Вдома ж продюсер та композитор Костянтин Меладзе, заставив квартиру квітами до приїзду коханої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трінчер поміркувала про сексуальність і назвала свої найпривабливіші частини тіла

"Вдома квітник. Із моїм головним садівником", - написала Брежнєва.

Співачка назвала себе "щасливою 40-річкою". Зазначила, що минулий рік у неї минув чудово і висловила сподівання, що наступний буде ще кращим.

3 лютого співачка Віра Брежнєва, яку називають найбажанішою жінкою світу, відзначає ювілей - 40 років.Творчий шлях Брежнєвої, справжнє прізвище якої Галушка, розпочався 2003 року. Саме тоді вона стала учасницею сексі-гурту "Віа Гра". Той склад, до якого входили Анна Сєдокова, Надія Грановська та сьогоднішня ювілярка, називають "золотим".П'ять років по тому виконавиця оголосила, що залишає гурт і починає розвиватися сольно. 2008-го презентувала пісні "Я не играю" та "Нирвана". А 2010-го випустила дебютний альбом "Любовь спасет мир".

Зараз ви читаєте новину «У колі близьких: Брежнєва відсвяткувала 40-річчя зі своїм "садівником"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі