пʼятниця, 04 лютого 2022 12:01

Трінчер поміркувала про сексуальність і назвала свої найпривабливіші частини тіла
5

Акторка і співачка Анна Трінчер стала героїнею зйомки Guess та попозувала у різних образах.

Кадрами зі стильного фотосету блогерка поділилася в Instagram. А в інтерв'ю виданню Buro зізналася, що в собі вважає найпривабливішим.

"Я мріяла стати манекенницею Guess. Ще з підліткового віку я ходила магазинами, розглядаючи їхні вітрини та плакати, і мріяла колись там опинитися. Моделі на них завжди виглядали шикарно. Їхні форми, пишне волосся, стегна, груди. І ось тепер я доторкнулася до цього бренду", - розповіла Трінчер.

Анна любить обтягувати стегна лосинами та джинсами
Фото: buro247.ua
Анна Трінчер стала новою героїнею зйомки Guess
Трінчер попозувала в луках з нової колекції, присвяченій моделі Анні-Ніколь Сміт
Блогерка попозувала у різних образах
Анна Трінчер знялась для Guess

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Мальдівах Брежнєва похвалилася вигинами підтягнутого тіла в бікіні

Блогерка додала, що любить підкреслювати свої форми. Зірка вважає, що всі жінки завдяки своїй індивідуальності — красиві.

"Моя межа відкритості максимальна. Мені подобається, коли дівчата підкреслюють свої форми, стегна, груди, наприклад. Між еротикою і вульгарністю справді є тонка межа, і я намагаюся між нею балансувати", - поділилась зірка серіалу "Школа".

Зірка зізналася, що найпривабливішим у собі вважає стегна та сідниці. Вона завжди підкреслює їх лосинами, обтислими джинсами або спідницями.

Блогерка й співачка 20-річна Анна Трінчер здійснила свою мрію. Акторка посвітила збільшеними до третього розміру грудьми в мережі.

Зараз ви читаєте новину «Трінчер поміркувала про сексуальність і назвала свої найпривабливіші частини тіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі