пʼятниця, 02 лютого 2024 09:51

Total black і благодійна брошка: Зеленська приїхала в Латвію у вишуканому образі
7

Олена Зеленська приїхала в Латвію
Фото: instagram.com/olenazelenska_official
Олена Зеленська приїхала в Латвію
Олена Зеленська приїхала в Латвію
Олена Зеленська приїхала в Латвію
Олена Зеленська приїхала в Латвію

Перша леді Олена Зеленська приїхала у Латвію з робочим візитом.

Дружина президента відвідала Музей окупації, що зображує становище країни під час окупації 1940-1991 років.

"Тут відкрився аудіогід українською мовою, 78-й у нашому проєкті. Як на мене, украй важливий гід, адже історичне минуле Латвії надзвичайно цінне для розуміння сьогодення України", - написала Зеленська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали весільні фото Зеленських: історія кохання

Крім цього вона провела конференцію "Війна Росії проти дітей".

"Захід є продовженням започаткованого президентом України проєкту Bring Kids Back UA і має єдину мету: повернення додому українських дітей, яких безсоромно викрала РФ", - зазначила Олена.

Для виходу перша леді обрала стриманий, але стильний образ. Одяла чорний костюм із завуженими штанами та подовженим жакетом. Образ доповнила туфлями-човниками й брошкою від бренду Guzema. Прикраса - благодійна. Її створила Українська школа політичних студій. Прибуток із продажу буде направлений на навчальну програму захисниць та ветеранок.

Президент України Володимир Зеленський за час повномасштабної війни став більш сентиментальним в простих речах. Деякі риси президента стали більш гострішими і більш важливими - це впертість, цілеспрямованість, витривалість, розповіла перша леді Олена Зеленська.

Зараз ви читаєте новину «Total black і благодійна брошка: Зеленська приїхала в Латвію у вишуканому образі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі