середа, 22 серпня 2012 09:24

Том Круз офіційно розлучився з Кеті Холмс

Том Круз офіційно розлучився з Кеті Холмс
Шлюборозлучний процес виявився на рідкість коротким Фото: liveinternet.ru

Голлівудські актори Том Круз і Кеті Холмс офіційно розірвали свої стосунки. Подружжя було разом протягом п'яти років.

Незважаючи на те, що Том Круз і Кеті Холмс вже кілька місяців не жили разом, офіційно вони оформили розлучення тільки зараз. Напередодні в суді Нью-Йорка було підписано остаточне свідоцтво про розлучення пари. Цікаво, що шлюборозлучний процес Тома Круза і Кеті Холмс виявився на рідкість коротким, адже колишня дружина голлівудської кінозірки подала на розлучення менше двох місяців тому. Повідомляється, що Том і Кеті пообіцяли зберегти дружні стосунки і спільно виховувати свою шестирічну дочку Сурі.

Нагадаємо, перша інформація про бажання пари розлучитися з'явилася в кінці червня. Тоді стало відомо, що Кеті Холмс разом з донькою переїхала з їхнього спільного з Крузом особняка. Серед причин сварки називали і саєнтологічну церкву, чиїм адептом є Круз, і нібито його романи на стороні, і сильну завантаженість у роботі. Жодних офіційних причин розлучення так і не було названо.

Однак відомо, що 50-річний актор не тільки контролював життя своєї молодої дружини, але й ревнував її до колег по роботі. Том Круз забороняв Кеті Холмс цілуватися на рекламних фотографіях з акторами, з якими вона знімалася у фільмах.

Відомо, що Круз зажадав від кіностудії і продюсерів, щоб ті знищили афіші до фільму дружини 2005 року, на якому вона знялася в "компрометуючій", за його словами, позі. Кеті і Том тільки почали зустрічатися, коли дівчина знімалася в картині "Тут палять" з Ейроном Екхартом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після розлучення з Томом Крузом Кеті Холмс намагається повернути впевненість у собі

Зірка фільму "Місія нездійсненна" також вимагав, щоб його кохана не літала з колегами, а пересувалася виключно на його особистому літаку, щоб весь час перебувала під наглядом його людей. За словами джерела в оточенні Кет, Том Круз поводився з дружиною, як з роботом, і приймав за неї абсолютно всі рішення як у суспільному, так і в особистому житті.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз офіційно розлучився з Кеті Холмс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі