пʼятниця, 13 липня 2012 10:52

Том Круз навчився читати думки і залишати своє тіло

Том Круз навчився читати думки і залишати своє тіло
Актор досяг максимального рівня "просвітління" Фото: mk.ru

Представники сайєнтологічної церкви стверджують, що Том Круз, який вже 30 років практикує цю релігію, досяг максимального рівня "просвітлення". Як кажуть саєнтологи, Круз "може читати думки і керувати свідомістю тварин і людей".

За ствердженнями представників церкви, Круз у своєму проясненні досяг немислимих висот і отримав "рівень" Operating Thetan. Це означає, що він може "повністю контролювати себе і своє оточення".

Також саєнтологи стверджують, що актор може "силою думки пересувати предмети, залишати своє тіло, контролювати тварин і людей, матерію, час, космос". Мабуть, таки не даремно Кеті Холмс побоювалася за своє здоров'я і душевну рівновагу дочки Сурі.

Жінка вже через кілька днів після підписання мирної угоди про розлучення з чоловіком повернулася в Католицьку церкву.

Сама Холмс поки цю інформацію не коментує. Проте вона заборонила Сурі відвідувати всі заходи церкви, включаючи навіть дитячі ранки. Але Кеті на цьому не хоче зупинятися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс хоче змінити ім'я своїй дочці

Кажуть, вона має намір навіть дати нове ім'я і своє прізвище доньці. Кеті хоче, щоб дитину звали Скаут. Справа в тому, що Скаут - улюблена героїня Кеті з книги "Убити пересмішника". "Єдине, на що вона, напевно, зможе погодитися, - це на те, що б залишити згадку прізвища екс-чоловіка в якості імені. Таким чином, малятко зватимуть Скаут Круз Холмс", - пояснюють друзі актриси.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз навчився читати думки і залишати своє тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі