пʼятниця, 06 липня 2018 19:15

Тіну Кароль обурив представник Білорусі на Євробаченні

Тіну Кароль обурив представник Білорусі на Євробаченні
Зірку запросили виступити з концертом у Палаці республіки в Мінську, де зараз тривають дні України в Білорусі. Фото: afisha.tut.by

Артистка Тіна Кароль розкритикувала участь співака Alekseev у Євробаченні-2018. Її обурило, що Білорусь представляв не білорус.

"Для цього є громадяни Білорусі, щоб представити свою країну. Навіть якби вони не потрапили до фіналу. Якби Алексєєв прийняв громадянство, це був би вибір - я хочу бути білорусом. Але тут вийшла підміна понять. Дійсно, Білорусь мав представляти артист з білоруським паспортом. Це важливо для представлення країни", - сказала співачка в інтерв'ю kp.by.

"Ми у своїй країні, в Україні, навчилися говорити те, що думаємо. Ми не боїмося і не ховаємося. Зараз я говорю те, що думаю", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Данилко пояснив, чому українець подався на Євробачення від Білорусі

Український виконавець Alekseev став першим артистом без білоруського коріння, який представив Білорусь на Євробаченні. Він виступав у першому півфіналі і далі не пройшов.

Зараз ви читаєте новину «Тіну Кароль обурив представник Білорусі на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі