понеділок, 23 березня 2009 08:37

Тіна Кароль в клініці пластичної хірургії (ФОТО)

Все частіше українські артисти беруть участь в створенні музики до вітчизняних серіалів. Днями Тіна Кароль не тільки подарувала фільму свою пісню, але і знялася у відеокліпі за мотивами сюжетної лінії.

Нове відео знімали в декораціях серіалу. Сюжет кліпу розгортається в самому епіцентрі серіальних пристрастей - в клініці пластичної хірургії, яку охопив новий вірус - любовна лихоманка. Кадри з Тіною Кароль чергуватимуться з кадрами з самого серіалу.

Зйомки тривали декілька годин. Співачка для роботи вибрала стримане і в той же час сексуальне вбрання - чорний корсет, лосини, туфлі на високому підборі. До речі, останнім часом Тіна Кароль сильно схудла, так що корсет виконував виключно декоративну роль.

- Все-таки я знаходжуся в клініці пластичної хірургії, потрібно виглядати на всі сто, - жартувала артистка.

Як зізналася Тіна, сама вона лояльно ставиться до пластичної хірургії.

- Звичайно, через свій вік я ще не замислювалася про це серйозно, - говорить співачка. - Але я не бачу в цьому нічого поганого: приходить час, коли жінці хочеться що-небудь змінити в собі, і якщо це доречно, красиво, не шкодить здоров"ю - чом би й ні?

За матеріалами КП

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль в клініці пластичної хірургії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі