четвер, 18 липня 2024 11:18

"Так, я в стосунках" - Віра Брежнєва прокоментувала особисте життя після розлучення з Меладзе
3

Віра Брежнєва
Фото: instagram.com/ververa
Віра Брежнєва
Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе

Співачка Віра Брежнєва вперше прокоментувала, чи перебуває у стосунках після розлучення з композитором Костянтином Меладзе.

В інтерв'ю Аделі Ісламгумовій зірка зазначила, що знайшла гармонію з собою.

"Я можу сказати так: так, я в стосунках. Я в ідеальних стосунках із самою собою. І це найголовніші стосунки, найважливіші стосунки, які я вибудувала із самою собою. Зараз у мене стосунки з усіма людьми та з усім світом. Вони вже зовсім, звісно, інші", - поділилась артистка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я став нестерпнішим" - Ахтем Сеітаблаєв прокоментував паузу в стосунках з нареченою

Додала, що з майбутнім бойфрендом вона хоче в першу чергу почуватися комфортно.

"Єдине, в чому сенс партнерства, що я з цією людиною почуваюся добре. Якщо я почуваюся із цією людиною погано, то навіщо тоді?", - підсумувала жінка.

Розлучення з Меладзе Брежнєва підтвердила в жовтні минулого року. Зірка представила україномовний альбом "Дякую". У ньому натякнула, що розлучення таки відбулося. "Війна, розлучення, трансформації, вдячність, музика та голос… Усе це у моєму першому міні-альбомі українською "Дякую", - написала вона.

Зараз ви читаєте новину «"Так, я в стосунках" - Віра Брежнєва прокоментувала особисте життя після розлучення з Меладзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі