середа, 11 липня 2012 10:13

Весілля Бориса Моїсеєва виявилося звичайним кліпом

Весілля Бориса Моїсеєва виявилося звичайним кліпом
Ніякого відношення до його особистого життя фото не має Фото: Russian Look

У понеділок, 9 липня, в російських ЗМІ з'явилася інформація про таємне весілля Бориса Моїсеєва, після того як співак у своєму мікроблозі на Twitter виклав фотографію, на якій він зображений з нареченою. Артист не став коментувати фотографію, а лише лаконічно підписав: "Весілля. Кращий із чоловіків".

Після цього запису до 58-річного співака і членам його колективу стали надходити дзвінки з привітаннями. Один з таких дзвінків приголомшив і справжню наречену Моїсеєва Адель Тодд. Артист і його давня подруга вже двічі мали намір укласти шлюбний контракт, але з незалежних причин церемонія весь час відкладається. Проте співак нещодавно обіцяв, що весілля з Адель нарешті відбудеться у вересні. І тут раптом фото з іншою нареченою! Сам Борис Михайлович, як і його піар-служба, ухиляється від відповіді, чим створює чимало домислів і пересудів.

Зрештою вдалося з'ясувати, що Моїсеєв виклав фотографію зі зйомок кліпу на його нову пісню "Кращий із чоловіків", де за сюжетом він одружується з молодою дівчиною. Ніякого відношення до його особистого життя це фото не має. Зйомки проходили в найсуворішому секреті в минулу п'ятницю в ЦПКіВ імені Горького в Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Борис Моїсеєв таємно одружився

При цьому Моїсеєв на весільній церемонії, знятій в кліпі, виступав не в ролі нареченого, а в ролі пастора.

Зараз ви читаєте новину «Весілля Бориса Моїсеєва виявилося звичайним кліпом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі