середа, 09 січня 2013 17:23

Суд заборонив показувати фото голого чоловіка Кейт Вінслет

Суд заборонив показувати фото голого чоловіка Кейт Вінслет
Знімки були зроблені на костюмованій вечірці кілька років тому Фото: dni.ru

Верховний суд Великої Британії наклав заборону на публікацію фотографій напівоголеного Неда Рокнролла, третього чоловіка Кейт Вінслет. Про це повідомляє The Daily Telegraph. Рокнролл, уроджений Едвард Ейбл Сміт, зажадав накласти заборону після того, як таблоїд The Sun оголосив про свій намір надрукувати знімки.

Знімки Неда Рокнролла були зроблені на костюмованій вечірці кілька років тому і були опубліковані у відкритому доступі на фейсбук-сторінці одного з друзів Рокнролла. Співробітники газети The Sun виявили їх і вирішили опублікувати, однак перед публікацією зв'язалися з прес-службою Кейт Вінслет. Актриса та її чоловік виступили проти друку фотографій і домоглися тимчасової заборони. Газета The Sun у відповідь подала скаргу на це рішення.

У вівторок 8 січня Верховний суд прийняв рішення на користь Неда Рокнролла. Адвокати 34-річного Рокнролла пояснили, що фотографії були зроблені на приватній вечірці, на яку всі повинні були одягнутися зухвало. Рокнролл назвав цю історію "дурними забавами школярів" і зазначив, що публікація знімків, нехай і невинних, засмутить його. Крім того, він заявив, що публікація знімків нашкодить Кейт Вінслет та її дітям.

Газета The Sun намагалася оскаржити заборону, заявляючи, що знімки протягом двох років знаходилися у відкритому доступі на фейсбуці. Крім того, видавці газети звернули увагу на те, що Нед Рокнролл є публічною особою, а значить його право на приватне життя не охороняється так само суворо, як у звичайних людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Вінслет таємно вийшла заміж

Фотографії були вже видалені зі сторінки в Facebook. Як відзначає The Drum, деякі правозахисники вже висловили свої побоювання у зв'язку з забороною, накладеною Верховним судом, і видаленням знімків. Заборона на публікацію фотографій, які знаходилися у відкритому доступі протягом двох років, була названа неприємним прецедентом.

Нед Рокнролл і Кейт Вінслет одружилися в кінці грудня 2012 року в Нью-Йорку. Закрита церемонія пройшла в таємниці від преси - на ній були присутні тільки близькі друзі молодят.

Зараз ви читаєте новину «Суд заборонив показувати фото голого чоловіка Кейт Вінслет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі