вівторок, 03 квітня 2012 10:04

"Я схудла, а Лео розтовстів" - Кейт Вінслет

Днями в світовий прокат вийшла 3D-версія "Титаніка" - одного з найпопулярніших фільмів усіх часів і народів. Оригінальна, двомірна версія фільму-катастрофи з'явилася на екранах в 1997 році. У той час виконавці головних ролей виглядали зовсім не так, як зараз: Леонардо ДіКапріо був тоненьким, тендітним хлопчиком, а Кейт Вінслет — пухкенькою дівчинкою. Тепер же Кейт, якій нарешті вдалося досягти ідеальної ваги, дивиться на Лео, який дещо набрав вагу, з деяким злорадством.

"Звісно, тепер ми стали зовсім іншими, - каже вона. - Зараз нам 37 і 36, тоді було 21 і 22. Я схудла, а Лео розтовстів. А що, це ж правда!"

Перегляд 3D-версії справив на акторку дуже дивне враження.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Кейт Вінслет вразила своєю скромністю і сексуальністю одночасно

"Я радісно одягла окуляри і приготувалася насолоджуватися, але як тільки на екрані з'явилося моє обличчя, мало не заволала від жаху, - зізналася вона. - Мені хотілося крикнути: "Вимкніть це негайно! Невже я виглядала ТАК? Невже МИ виглядали так?". Було відчуття, що всьому світу демонструють старий домашній відеозапис, про який я давно забула".

Треба сказати, що діти Кейт, 11-річна Міа та 9-річний Джо, ще не бачили її найзнаменитішого фільму. Проте актриса вважає, що тепер уже досить виросли, щоб подивитися тривимірний варіант "Титаніка". І її не бентежить той факт, що в одній зі сцен вона з'являється оголеною.

Нагадаємо, що "Титанік" Джеймса Кемерона став першим фільмом в історії кіно, що зібрав в світовому прокаті більше мільярда доларів. Крім того, він отримав рекордну кількість номінацій на "Оскар".

Зараз ви читаєте новину «"Я схудла, а Лео розтовстів" - Кейт Вінслет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі