вівторок, 05 квітня 2011 14:04

Малюнок оголеної Кейт Вінслет в "Титаніку" продали за $16 тисяч

Минулої неділі ескіз, виконаний вугіллям 14 років тому кінорежисером і дипломованим художником Джеймсом Камероном для зйомок картини "Титанік", на якому зображена оголена Роуз (актриса Кейт Вінслет), був проданий з аукціону. Судячи з повідомлень ЗМІ, за цей ескіз було заплачено близько $16.000.

За сюжетом "Титаніка" (1997), начерк з зображенням оголеної Роуз робить юний художник Джек Доусон (актор Леонардо ДіКапріо). На ескізі Камероном були нанесені ініціали "JD" (Jack Dawson) і дата "14 квітня 1912" - саме в цей день пасажирський лайнер "Титанік" зіткнувся з айсбергом і затонув, 1.513 з 2.224 пасажирів і членів екіпажу загинули. За сюжетом фільму, гине і Джек, який рятує Роуз.

Угода з продажу ескізу з фільму "Титанік" була проведена американською компанією Premiere Props. Даних про цю операцію немає на офіційному сайті компанії. Але про здійснення даної угоди повідомляли Telegraph, MSNBC, CBS та інші ЗМІ.

Зазначимо, що кілька років тому Кейт Вінслет, якій після ролі Роуз в "Титаніку" довелося неодноразово оголятись перед камерами, заявила, що вона більше не має наміру зніматися без одягу.

Зараз ви читаєте новину «Малюнок оголеної Кейт Вінслет в "Титаніку" продали за $16 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі