понеділок, 04 листопада 2013 11:49

Співачка Еріка розповіла про тату на своїх сідницях

Автор: фото:intv.ua
 

Співачка Еріка на вечірці на честь журналу Playboy розповіла в інтерв'ю Катерині Осадчій на канале 1+1 про свою першу відверту фотосесію.

"Я би не сказала, що була занадто молода. В той час мені було в районі 22, якось так прийшла пропозиція, ми поставили свої умови: все зайве не показувати і результат приголомшив не тільки мене, нібито", - говорить Еріка.

"Це було достатньо естетично і мене влаштовує .Це в мене була не одна фотосесія, після цього були і інші журнали, я так захопилась на деякий час. Батькові сподобалось, він дізнався постфактум, він живе у Москві, а з мамою моєю звичайно радилась. Вона сказала: дитино, головне, щоб це було красиво, я за тебе, всі хто проти нас - всі не з нами. Тому мама була першою, кому це сподобалось, а ті кому не сподобалось, ті вже давно не живуть на цьому  світі, я всіх ліквідувала", - додає співачка.

Еріка розповіла про те, як зробила своє перше тату, після якого не змогла зупинитися.

"Перше, саме воно було спонтанне. Я хотіла щось дуже маленьке, а воно велике, тут, на нозі. Але першим було все-таки те, яке всі побачили на Playboy обкладинці. Воно знаходиться на моїй сідниці, вибачте за подробиці. Я не знаю "птиця щастя завтрашнього дня". На руці, це достатньо великий напис, на якому написано мої ангели мене оберігають, це дуже просто і навіть, можливо, різкувато, але я хотіла таке щоб показати свій характер", - говорить зірка.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Еріка розповіла про тату на своїх сідницях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі