пʼятниця, 11 серпня 2023 12:26

Соліст "Бумбокс" відверто зізнався, чи співатиме російськомовні хіти

Соліст "Бумбокс" відверто зізнався, чи співатиме російськомовні хіти
Андрій Хливнюк відмовився співати російськомовні хіти. Фото: instagram.com/andriihorolski

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк , який з початку повномасштабного вторгнення РФ захищає Україну, розказав чи буде співати російською.

Зараз артист відмовся від старих хітів. Про це поділився у інтерв'ю BBC.

"Після війни – можливо, за кілька років. Але я бачив жахіття. Я був свідком жахливих сцен, коли ми деокуповували території. Я бачив такі речі, що поки ця війна триває, не можу уявити, щоби я співав свої власні російськомовні пісні", – зазначив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Висловлювати думки треба рідною мовою" – "Холостяк" Топольський перейшов на російську

Додав, що не змушуватиме себе співати те, що йому не подобається.

"У рок-н-ролі на першому місці свобода, а тоді все інше. Ви можете робити все що завгодно, а ваша аудиторія може вільно спостерігати за цим, бути частиною цього або ж йти додому. Це окей. Мене не змушують співати щось, чого я не хочу. Як і жодного музиканта, я думаю", – підсумував.

Раніше Хливнюк зізнався, що почувається винним щоразу, коли виїжджає за кордон. Додав, що побороти провину йому не допомагає навіть усвідомлення того, що на благодійних концертах він також робить великий вклад для перемоги України.

Зараз ви читаєте новину «Соліст "Бумбокс" відверто зізнався, чи співатиме російськомовні хіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі