середа, 09 червня 2010 13:59

Собчак назвала Волочкову і Баскова лохами

Собчак назвала Волочкову і Баскова лохами

У Петербурзі відбулася презентація нової книги телеведучої Ксенії Собчак "Енциклопедія лоха". У ній представлена "періодична лохосистема імені Ксенії Собчак". Як повелося, багатьом зіркам дісталося від гострої на язик телеведучої.

Собчак розділила "лохів" на види, давши кожному з них ім'я ("Лох сріблястий", "Лох чарівний", "Лох-землерийка"), описала їхні звички і місця особливо масового скупчення. Ілюстрації до книги зробив художник Андрій Бартеньєв, вони вийшли не менш жорсткими, аніж сам текст.

На думку Ксенії Анатоліївни, "лохи" є скрізь, але в Росії їх більше і це явище яскравіше виражене. На презентації ніяких конкретних "лохів" Собчак називати не стала. У книзі ж світська левиця не стримує своїх емоцій. Дісталося і балерині Анастасії Волочковій, і співаку Миколі Баскову, і телеведучому Дмитру Діброву, і музичному критику Артемію Троїцькому.

Сама Волочкова досить спокійно поставилась до згадки свого імені в "Енциклопедії лоха".

"Думаю, це чергова спроба зробити собі ім'я, глумлячись над відомими людьми, - зізналася вона. - З полегшенням дізналася, що про мене в цій "Енциклопедії" всього декілька рядків. Мабуть, Волочкова вже не настільки хвилює Ксенію".

Що стосується власної персони, Собчак зазначила, що ознаки "лоха" є і в ній самій.

"Я, наприклад, як лох збираюся поїхати влітку на південь Франції, крім того, я веду передачу, яка є цитаделлю, оплотом всіх лохів, - "Дом 2", - зазначила дівчина. - Проте, я прагну з цим боротися".

Головним критерієм "нелошизму" Собчак називає "вірність собі". Як "нелоха" вона навела Івана Урганта.

Варто відзначити, що це вже не перший письменницький досвід Ксенії Анатоліївни. У 2006 році вона випустила книгу "Стильні штучки", а в 2007 була видана її книга в співавторстві з Оксаною Робскі "Як вийти заміж за олігарха".

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Собчак назвала Волочкову і Баскова лохами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі