середа, 21 квітня 2010 17:11

Собчак не шкодує грошей на одяг

Собчак не шкодує грошей на одяг

Ксенія Собчак зізналася, що вона велика модниця. Світська левиця може витратити на одяг будь-які гроші, навіть якщо вони виявляться останніми в її гаманці.

Ксенія Собчак - успішна телеведуча, яка отримує за свою працю чималі гроші.

"Дуже люблю гроші. У мене фобія злиднів. Я не умію складати, відкладати, весь час боюся, що у мене буде страшна кістлява бідність. Я дуже люблю гроші і люблю їх заробляти", - зізналася в одному з останніх інтерв"ю теледіва.

Найбільша стаття її витрат - на гардероб. Ксенія зізналася, що на нові колеса для автомобіля 400 доларів їй витратити шкода, а ось просто майку за цю суму вона легко купила б.

"Мій водій одного разу сказав мені: "Ксенія, у вас один похід в бутік рівносильний покупці 20 коліс", - розповідає Собчак. - Але це ж одяг, який підкреслює сутьність, відображає твій настрій. До того ж я просто люблю красиві речі".

Головне правило Ксенії Собчак - бути самою собою. У підлітків часто бувають комплекси з приводу зовнішності, і Ксюша була не виключенням. Як вона зізналася, в дитинстві їй не подобалося пряме волосся, губи і ніс здавалися не такими. Але з часом прийшло розуміння: "Вся твоя краса криється в унікальності. Дуже себе люблю і вважаю, що я унікальна", - розповіла телеведуча в інтерв"ю.

Собчак упевнена: щоб у всьому добиватися успіху, потрібно позбутися комплексів, забобонів і страхів.

"Уявіть собі Мону Лізу з губами Анджеліни Джолі. І куди подінеться вся краса портрету?! Кожному подобається бачити природне і справжнє в іншій людині. І зовсім неважливо, чи відповідаєш ти ідеалу", - заявила Ксенія.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Собчак не шкодує грошей на одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі