середа, 17 серпня 2022 02:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Скічко, Вакарчук і не тільки: у кого з українського шоубізу народилися діти під час війни
6

Попри російську агресію проти України мирні мешканці закохуються, одружуються та народжують дітей.

За майже пів року війни пощастило стати батьками і зірками. Хтось з українських знаменитостей поповнив лави багатодітних батьків, а в когось народився первісток, пише ТСН.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Хтось з українських знаменитостей поповнив лави багатодітних батьків, а в когось народився первісток
Хтось з українських знаменитостей поповнив лави багатодітних батьків, а в когось народився первісток

Так, український ведучий, радник очільника Черкаської ОДА Олександр Скічко та його дружина, бізнесвумен Єлизавета Юрушева стали батьками за місяць після початку повномасштабної війни РФ проти України – 24 квітня. У подружжя з'явилася на світ донька Анна. Її Юрушева народила за кордоном.

Для пари Анна стала першою спільною дитиною. Бізнесвумен виховує сина Даніеля й доньку Наталію від попередніх стосунків.

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук став батьком вдруге. 21 червня у виконавця народилася донька від Євгенії Яцути. Її назвали Соломією. А вперше Вакарчук став батьком 19 червня торік. У нього народився син Іван.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль придбала квартиру родині 9-річного хлопчика з Маріуполя: зворушливий сюжет

Блогерка Таня Пренткович та її обранець Андрій Гонковський стали батьками 7 липня. У пари народився син Адам. Для Гонковського це перша дитина. А Пренткович вже виховує 6-річного Івана від колишнього чоловіка.

Український ведучий, радник очільника Черкаської ОДА Олександр Скічко та його дружина, бізнесвумен Єлизавета Юрушева стали батьками за місяць після початку повномасштабної війни РФ проти України
Фото: instagram.com/elizaveta.yurusheva
Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук став батьком вдруге
Блогерка Таня Пренткович та її обранець Андрій Гонковський стали батьками 7 липня
Композитор і піаніст Євген Хмара разом з дружиною-співачкою Дар'єю Ковтун втретє стали батьками
Співачка й акторка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія вдруге стала матір'ю 8 серпня

Композитор і піаніст Євген Хмара разом з дружиною-співачкою Дар'єю Ковтун втретє стали батьками. У них з'явився син 21 липня. 2017 року в пари народився первісток Микола, 2019-го – донька Віра.

Співачка й акторка "Жіночого кварталу" Віра Кекелія вдруге стала матір'ю 8 серпня. Зірка народила сина Матвія музиканту Роману Дуді. Також пара виховує 1,5-річного сина Івана.

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон опублікував миле фото з дітьми. Він із дружиною Керрі виховують сина 2-річного Вілфа й доньку 8-місячну Лару. Політик замилував мережу домашнім кадром. На фото дивиться футбол із дітьми.

Зараз ви читаєте новину «Скічко, Вакарчук і не тільки: у кого з українського шоубізу народилися діти під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі