середа, 29 лютого 2012 15:29

Сестра Періс Хілтон стала жертвою російської шахрайки

Сестра Періс Хілтон стала жертвою російської шахрайки

Сестра відомої тусовщиці Періс Хілтон Ніккі стала жертвою власної секретарки. Мало того, що дамочка завела теплі стосунки з її чоловіком, так ще й вкрала з родини близько 1,6 мільйона доларів.

Цікаво, що підступною злодійкою виявилася російська 27-річна дівчина на ім'я Рената Шамракова. Взагалі-то, в Америці дівчина працювала моделлю і актрисою. Незрозуміло, яким чином вона виявилася секретарем зоряного сімейства Хілтон. Як з'ясувалося, за рік заповзятлива дівчина примудрилася зійтися настільки близько з чоловіком сестри Періс Хілтон Ніккі, якого звуть Тодд Майстер, що вільно користувалася його елітною кредиткою. Мало того, одну з кредитних карт мільйонерів Рената оформила на себе.

Відомо, що Шамракова включила себе в якості другого користувача елітної "чорної" карти American Express з правом кредиту на 150 тисяч доларів, якою володів Майстер. А між тим таких карт у світі не більше 100 тисяч. Обслуговування її коштує близько 2500 доларів на рік. За допомогою такого "пластику" можна здійснювати необмежену кількість покупок.

Як би там не було, до свого арешту Шамракова примудрилася непомітно накупити коштовностей, предметів інтер'єру і об'їхати весь світ, зупиняючись при цьому в кращих готелях. У підсумку загальні витрати секретарки склали 1,6 мільйона доларів. Причому протягом року Тодд Майстер на регулярні відрахування зі своєї карти не звертав жодної уваги.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Молодша сестра Періс Хілтон не соромиться маленьких грудей

Коли ж обман розкрився, Ренаті пред'явили досить значні звинувачення: розкрадання в особливо великих розмірах, зберігання краденого, викрадення особистих даних і спроба знищити речові докази. До речі, останнє відноситься до того, що Шамракова спробувала приховати сліди своїх злочинів і хоча б знищити фінансові папери. Однак поліція знайшла в її квартирі на Манхеттені шредер. Зараз дівчина перебуває під арештом, суд відбудеться на початку березня.

Зараз ви читаєте новину «Сестра Періс Хілтон стала жертвою російської шахрайки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі