неділя, 16 жовтня 2011 17:17

У Києві Періс Хілтон показала груди за 1 мільйон доларів
47

Фото: Фото: Євген Колеснік

У київському музейному комплексі "Мистецький арсенал" триває 29-й Український тиждень моди. Вчора показ колекції Андре Тана "Весна-літо'2012" завершила світська левиця Періс Хілтон.

Вона вийшла у жовтій сукні, яку дизайнер створив для неї за одну ніч.

Приїзд зірки в Україну спонсорував бізнесмен Олександр Онищенко. Ходять чутки, що Періс заплатили гонорар - 1 мільйон доларів. В Україні Хілтон вдруге. У вересні була членом журі конкурсу Міс Україна.

"Періс мала виходити у білій весільній сукні, яку врешті одягла Сніжана Онопко. У ній відкритий живіт і вона засоромилася її вдягати. Тому вчора до третьої ночі приміряли інші. Жовту, в якій вона з'явилася на подіумі, буквально створили за ніч", - розказав Тан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимира Кличка не пустили на український тиждень моди

Періс Хілтон пройшлася подіумом двічі: спочатку сама, потім, обнімаючись із Таном.

"Сукня мені дуже подобається. Вона просто чудово. І Київ люблю", - зазначила зірка після показу.

Після показу Хілтон відправилась на афтерпаті у ресторан "Byblos". Категорично заборонила пускати туди журналістів.

Колекція Тана називається "Джунглі в офісі". Виконана в зелених, блакитних і помаранчевих кольорах. Моделі дефілювали в легких літніх пальто, комбінезонах, коротких сукнях,  блузах і вузьких штанях. Майже весь одяг - з авторськими принтами, які Тан спеціально замовляв в Італії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мода українців - це окрема субкультура - "український смак" "- дизайнер Залевський

Тему природи також обрала Олена Даць. Вона створила колекцію за мотивами творчості художниці Олени Онуфрів.

"Художниця подорожувала Середземноморям і побачила квіти, які більше ніде на землі не ростуть. На Криті є таких більше, ніж півтори сотні. Вона їх намалювала, а я перенесла це на одяг. Легкі короткі сукні на кожен день — букет квітів не в руках, а на тілі. Тканина — шовк і віскоза, також будуть актуальними мереживні макраме", - розказала дизайнер.

Закінчиться тиждень моди у понеділок, 17 жовтня. Свої колекції покажуть 42 дизайнери.

Зараз ви читаєте новину «У Києві Періс Хілтон показала груди за 1 мільйон доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі