субота, 24 вересня 2011 13:51

На Міланському тижні моди засвітились Хайді Клум та Бар Рафаелі
8

Фото: Фото: Reuters
Марина Лінчук
Бар Рафаелі
Хайді Клум

У Мілані розпочала свою роботу Тиждень Моди (Milan Fashion Week). В рамках шоу, яке відбудеться з 21 по 27 вересня, будуть показані колекції дизайнерів сезону весна / літо 2012.

Міланський тиждень моди офіційно відкрився показом нової колекції від Будинку моди Gucci, який цього року святкує своє 90-річчя.

Колекція Gucci була представлена ??в міксі сучасної ретро-стилістиці. Головні акценти в сукнях від Gucci - це блискітки, бахрома і плісировка. У дусі мінімалізму і маскулінності представлені вузькі брюки із завищеною талією в поєднанні з укороченими жакетами. Основна кольорова гама Gucci - чорний, білий, антично-золотистий.

"Я прагнула розкрити оптичну бік жіночої краси, створюючи так званий скульптурний гламур в стилі Gucci", - коментує Фріда Джіаніні, креативний директор будинку моди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тиждень моди в Лондоні: дизайнери рекомендують сукні

Доменіко Дольче і Стефано Габбана зробили сенсаційну заяву: вчора була представлена ??остання колекція D & G. Тепер дует зможе сконцентруватися на своїй основній лінії - Dolce & Gabbana.

Дизайнери заявили: "Ми зараз переживаємо дуже щасливий момент. D & G стане в майбутньому частиною Dolce & Gabbana, що привнесе ще більше сили і енергії в наші колекції".

Їх остання колекція стала справжнім торжеством кольору і юності. Більшість речей - з ніжної шовкової тканини фуляр. У колекції простежуються циганські мотиви, а також використовуються розкішні принти у дусі Versace і Herm?s.


Зараз ви читаєте новину «На Міланському тижні моди засвітились Хайді Клум та Бар Рафаелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі