четвер, 14 жовтня 2010 18:41

Андрій Шевченко відкрив тиждень української моди (ФОТО)
15

Фото: Фото: Тарас Подолян/Gazeta.ua

13 жовтня в столичному клубі De Luxe відбулася закрита вечірка Olmeca Gold Fashion. Вона відкрила 27 тиждень української моди.

Моделі зі своєї колекції показала дизайнер Ксенія Марченко. Її головна героїня – закохана дівчина. Вона одягнена в кольорове вбрання, прикрашене квітами.

Із гостей вечірки одним із перших приїхав футболіст київського "Динамо" Андрій Шевченко. Не дочекавшись показу,форвард поїхав з клубу та обіцяв, що обов'язково відвідає один із показів Ukrainian Fashion Week.

На вечірці були присутні організатори Тижня Української моди Ірина Данилевська та Олександр Соколовський, дизайнерка Юлія Айсіна, співачки Мілоська та Іванна Мелай. Закордонний гість британський DJ Bill Brewster розважав публіку своєю музикою.

Телеведучий Ігор Посипайко на вечірку прийшов на півгодини. Ні коктейлів, ні текіли не встиг випити. Поспішав додому, хотів відпочити після триденних зйомок Євробачення.

"З Ксенією я знайомий мільйон років, не прийти не міг. Колекція її сподобалася, хоча в жіночій моді я нічого не розумію. Зробив дві важливі речі, через які приїхав сюди. Побачився з дизайнеркою та взяв запрошення на покази Юлії Айсіни, Бобкової та Бевзи", - розповів телеведучий кореспонденту Gazeta.ua.

Ukrainian Fashion Week пройде з 14 по 19 жовтня. Свої колекції сезону весна-літо-2011 покажуть 44 дизайнера. 34 з них представляють перші лінії своїх брендів, а 10 дизайнерів беруть участь у рамках проектів New Names та Fresh Fashion. Тиждень української моди буде проходити в міжнародному виставковому центрі ACCO International за адресою пр-т Перемоги, 40б.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Шевченко відкрив тиждень української моди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі