пʼятниця, 11 березня 2011 16:40

Тиждень моди відвідає модель з найдовшими ногами у світі

Тиждень моди відвідає модель з найдовшими ногами у світі

З 15 по 21 березня у Києві проходитиме 28-й Український Тиждень Моди (UFW). Запрошені зможуть побачити прем'єрні покази колекцій сезону осінь-зима 2011-12.

Бачення сучасних модних тенденцій продемонструють 50 дизайнерських марок, 36 із них представлять перші лінії своїх брендів. Серед учасників 28 UFW: Ганна Бублик, Андре Тан, Віктор Анісімов, Лілія Пустовіт, Олена Ворожбит, Вікторія Гресь, Тетяна Земскова.

Крім того, цього року вже 14 дизайнерів візьмуть участь у проектах New Names та Fresh Fashion.

Серед гостей заходу очікуються редактори відомих фешн-журналів, безпосередні покупці й фахівці у світі моди. Взагалі очікується близько 25 тис. гостей.

Родзинкою цьогорічного Тижня Моди стане відкриття на майданчику Мистецького Арсеналу виставки "Від ґотики до модерну. Історія європейської моди". На експозиції будуть представлені етапи розвитку моди в Європі від ХV до XIX століття. Саме цей період відзначено сміливими експериментами в галузі моди та пошуками ефективних способів коригування людського тіла за допомогою одягу.

Спеціальною гостею Українського тижня моди стане французька супермодель Джі Діенг, яка має найдовші ноги серед топ-моделей світу. Вона знімалась у рекламі "COCA-COLA light", "NOKIA", "M.A.C.", "Vivienne Westwood" й вважається однією з найкрасивіших темношкірих жінок світу.

На відміну від попередніх років, 28-й Тиждень Моди проходитиме в приміщенні "Мистецького Арсеналу".

Зараз ви читаєте новину «Тиждень моди відвідає модель з найдовшими ногами у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі