вівторок, 14 квітня 2020 12:00

Сергій і Сніжана Бабкіни розповіли про серйозну кризу їхнього шлюбу

Сергій і Сніжана Бабкіни розповіли про серйозну кризу їхнього шлюбу
Сергій та Сніжана поділилися одкровеннями своєї сім'ї Фото: instagram.com/babkin_official/

Співак Сергій Бабкін з дружиною Сніжаною поділилися відвертою історією про те, як проживали серйозну кризу у шлюбі, доходило навіть до розлучення.

Про свої почуття в той період він розповів на сторінці програми "Зірковий шлях" в Instagram.

"Таке було, після 3 років разом. Було страшно в той момент. Є така фраза заїжджена, коли здається, що земля з-під ніг іде. Реально вона була такою хиткою і ноги не слухалися. Я ніколи подібного не відчував і не думав, що таке може бути. Буває, розходяться, не зійшлися - ну бувай, давай будемо друзями. Але не хотілося, здавалося, що зараз ми розійдемося - і буде дуже погано, цього не можна робити. Тоді народилася пісня "Пробач", - розповів Сергій Бабкін.

Пара не каже, через що виникла криза. Напишуть про це у книзі, яку видадуть перед смертю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Сергія Бабкіна в реанімації: дружина поділилася невтішними подробицями

"Веселині тоді був рік, я йшла від Сергія. Причому серйозно - на сумках, на валізах. А потім ми навчилися справлятися з цим - підлаштовуватися, прилаштовуватися, налаштовуватися. Це важка щоденна робота. Є бажання - працюєш і все зробиш. Немає бажання - розвалюється сім'я. Причину (кризи) ми не будемо говорити, ми це напишемо в книзі, яку випустимо років у 80. У нас дуже цікава історія. Навіть багато наших рідних половини не знають. Багато різних кумедних історій і не дуже, які виховали нас і наші стосунки один до одного. Поділимося досвідом, який вплинув на нас і завдяки якому ми стали такими, якими ми є", - розповіла Сніжана Бабкіна.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Ми зберегли для вас позитивний та цікавий ефір із сім'єю Бабкіних! #ЗірковийШлях💫

Публикация от Зірковий шлях (@zirkovyi_shlyah)

Тривала самоізоляція піднімає на поверхню проблеми, яких раніше не помічали. Психолог реаліті Нового каналу "Від пацанки до панянки" Наталія Борисова в соцмережах поділилася рекомендаціями, як зберегти стосунки і власне психологічне благополуччя на карантині.

Зараз ви читаєте новину «Сергій і Сніжана Бабкіни розповіли про серйозну кризу їхнього шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі