четвер, 05 березня 2020 14:17

Син Сергія Бабкіна в реанімації: дружина поділилася невтішними подробицями

Син Сергія Бабкіна в реанімації: дружина поділилася невтішними подробицями
Instagram

Син українського співака Сергія Бабкіна потрапив у реанімацію.

У нього діагностували запалення легень з ускладненнями. Батьки намагалися допомогти хлопцю самотужки. Та йому ставало гірше. Температура трималася висока, і він постійно кашляв, написала Сніжана Бабкіна у своєму дописі в Instagram.

13-річний Артур перебуває у Міській харківській дитячій клінічній лікарні. Скільки він ще там пробуде – невідомо. Зараз отримує потрійну дозу антибіотиків.

"Стан у Артура стабільний. Температура сьогодні не підіймалася завдяки лікам, крапельницям, антибіотикам. Став потроху їсти, але не встає, лежить. Бо дуже велика слабкість, намагався встати, але запаморочилось у голові. Ближче до вечора навіть почав жартувати", - поділилася Бабкіна.

Вона також пояснила, чому вони з Сергієм не можуть постійно бути з дітьми.

"Це все ж таки реанімація, там все стерильно. Можна приходити, приносити їжу й іти. Там вони постійно під наглядом, у них за розкладом ліки", - сказала Сніжана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін розповів про духовні практики в сім'ї

Сніжана Бабкіна поділилася, що разом із Артуром у палаті лежать діти, яким лікарі роблять невтішні прогнози. Лікарі кажуть, що вірус цього сезону найчастіше закінчується пневмоніями.

"Одна дитинка лежить два роки, інша – теж дуже довго. Лікарі кажуть, що покращення не буде, а буде тільки гірше. Кажуть, що до нього навіть батьки перестали приходити, щоб не засмучуватися. Уявляєте, як це – не приходити до своєї дитини тому, що знаєш, що він не одужає. Коли бачиш це, у такі моменти дякуєш Богові, що в тебе все гаразд, і дивлячись на це, починаєш цінити те, що маєш", - додала Сніжана. І наголосила, що не треба лікувати дітей самотужки вдома.

Український музикант Сергій Бабкін став батьком утретє. Торік, 18 червня, Сніжана Бабкіна подарувала чоловікові сина Єлісея.

Зараз ви читаєте новину «Син Сергія Бабкіна в реанімації: дружина поділилася невтішними подробицями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі