четвер, 15 березня 2012 10:04

Шарліз Терон несподівано стала мамою

 

Популярна актриса, зірка фільму "Монстр" і одна з найкрасивіших блондинок Голлівуду Шарліз Терон несподівано стала матір'ю.

Актриса південноафриканського походження навіть не була вагітна. Шарліз Терон просто усиновила дитину. Про це заявив офіційний представник артистки.

"Тепер вона пишається тим, що стала мамою здорового немовляти - хлопчика на ім'я Джексон", - зазначив прес-секретар Шарліз.

Проте більше ніяких подробиць представник актриси не повідомив. Сама голлівудська знаменитість також славиться гробовим мовчанням щодо свого особистого життя. Відомо, що 35-річна Шарліз Терон незаміжня, своїх дітей у неї немає. А два роки тому спекотна блондинка розійшлася зі своїм коханим ірландським актором Стюартом Таунсендом після дев'яти років романтичних стосунків.

За словами близьких друзів актриси, вона прийняла таке рішення після спільної різдвяної поїздки в Мексику. Вони стали швидше братом і сестрою, ніж закоханими, повідомив близький друг актриси. З того часу Шарліз перестала носити антикварну каблучку з незабудками, подаровану їй Стюартом як символ їхніх стосунків. До цього вона ніколи не знімала його.

Між тим світські хронікери наполегливо з'єднували Шарліз Терон з іншим відомим голлівудським актором і холостяком Кіану Рівзом. Обидва знімалися в картині "Солодкий листопад", і після виходу її на екрани з'явилися чутки про нібито близькі стосунки між артистами. Яка ж була радість численних шанувальників акторів, коли папараці помітили Рівза і Терон в одному з ресторанів на Беверлі-Хіллз, а потім "проводили" акторів до парковки. Шарліз і Кіану, не помітивши, що за ними стежать, по дорозі до автомобіля обіймалися і вели себе, наче вони зустрічаються.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Фотограф практично роздягнув Шарліз Терон для Vanity Fair

Проте парочка вперто заперечувала свій зв'язок. Шарліз пояснила, що вони просто близькі друзі і вона підтримувала його, коли актора стали переслідувати трагічні невдачі в особистому житті: загибель в автокатастрофі його коханої з дитиною під серцем, а потім смерть від раку його сестри, яка була для Кіану найближчою людиною на світі.

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон несподівано стала мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі