понеділок, 20 жовтня 2014 16:07

Шарапова прокоментувала скандал з Сиреною Вільямс

Автор: Reuters
 

Марія Шарапова визнала заяву глави ФТР Шаміля Тарпіщева "неповажною" і "неприпустимою", а ображена Серена Вільямс - "сексистською".

"Я рада, що багато людей обурилися, включаючи WTA. Це було дуже безвідповідально, особливо для людини, яка займає таку посаду і наділеного такими повноваженнями. Він представляє не просто спортивну громадськість, а ще й Міжнародний олімпійський комітет", - сказала Шарапова під час прес -конференції перед підсумковим турніром WTA в Сінгапурі.

"Висловлювання Тарпищева вважаю сексистськими і расистськими. WTA та Асоціація тенісу США добре поступили, показавши, що в наш час людині, яка має настільки велику владу в тенісі, абсолютно неприпустимо робити такі знущальні зауваження", - говорить жертва нападок.

Нагадаємо, 7 жовтня, в ході ефіру шоу "Вечірній Ургант", глава ФТР Шаміль Тарпіщев назвав сестер Вільямс "братами". Після цього представники Жіночої тенісної асоціації WTA оштрафували його на 25 тисяч доларів і відсторонили від роботи на рік. Сам Тарпищев вже приніс свої вибачення.

Зараз ви читаєте новину «Шарапова прокоментувала скандал з Сиреною Вільямс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі