пʼятниця, 27 травня 2011 10:06

Розі Хантінгтон-Вайтлі на вологе тіло одягнула чорне бікіні
6

Розі Хантінгтон-Вайтлі стала головною героїнею липневого номеру британського Elle. Найсексуальніша дівчина року в інтерв'ю виданню розповіла про те, як одного разу її попросили скинути зайву вагу. Це було на самому початку кар'єри, і Розі відмовила. Вся ситуація її обурює досі - адже вона була ще дитиною і не встигла позбутися "дитячого жирку".

"Коли я починала займатися модельним бізнесом, я важила більше. Мені було дуже неприємно. Тим більше, що я була ще дитиною, це був дитячий жирок. Я не можу пригадати, коли я дійсно хотіла змінити своє тіло, але я не можу забути, як одного разу мене попросили схуднути. Тим більше, я природно схудла, коли подорослішала і мій дитячий жирок "розтанув", - поділилася модель.

Розі зауважила, що її фігура - це зовсім не результат цілодобових тренувань у спортзалі.

"Я не тренуюся, щоб залишатися стрункою. У цьому мені допомагають постійні перельоти. Також багатомісячні зйомки не дають поправитися", - зізналася вона.

До речі, Хантінгтон-Вайтлі торкнулася в інтерв'ю і своєї нової професії. Нагадаємо, дівчина виконала головну роль в "Трансформерах 3". Вона абсолютно готова до будь-якої критики на свою адресу - це ж і передбачає кінодебют. Але в той же час вона поволі пропонує не покладати на неї якихось величезних надій.

"Я не стверджую, що я прекрасна актриса. Я хочу працювати - от і все. Я хочу оплачувати свої рахунки і хочу, щоб рідні мною пишалися", - зазначила модель.

Зараз ви читаєте новину «Розі Хантінгтон-Вайтлі на вологе тіло одягнула чорне бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі