середа, 01 листопада 2023 04:05

Роги, чорні крила і панчохи: українська зірка порно вразила образом на Геловін
5

Ненсі Ейс показала свій образ на Геловін
Фото: instagram.com/nancy_anastasiia
Ненсі Ейс показала свій образ на Геловін
Ненсі Ейс показала свій образ на Геловін
Ненсі Ейс показала свій образ на Геловін
Ненсі Ейс показала свій образ на Геловін

Українська порноакторка та модель Мая Коноваленко на псевдо Ненсі Ейс показала свій образ на Геловін.

Зірка позувала в чорному прозорому боді, рукавичках і панчохах з мереживом. Доповнила аутфіт чорними крилами та рогами.

Ненсі Ейс знімається здебільшого у "соло" та лесбійському порно. У гетеро-сценах знімається виключно зі своїм чоловіком, Мартіном Стайном. Станом на 2023 рік модель знялась у більш ніж 370 порнофільмах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костюм мухомора та льотний екіпаж: Періс Хілтон знялась у яскравій фотосесії з чоловіком і 9-місячним сином

Крім цього, Ненсі знялась у фотосесії до книжки "15" відомого українського арт-ню фотографа Руслана Лобанова. Новий фотоальбом присвячений 15-ти рокам його кар'єри.

До початку кар'єри порноакторки працювала продавчинею, нянею і кондукторкою в автобусі. Оголеною вперше знялася у 18 років, а кар'єру в індустрії для дорослих почала в 2014 році.

На початку повномасштабного вторгнення РФ Коноваленко публічно підтримала Україну та сказала, що зі своєї сторони буде "фінансово підтримувати українську армію та молитися".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений [ Anastasiia tsymbal ] (@nancy_anastasiia)

Мексиканська модель і ведуча прогнозу погоди Янет Гарсія, яку називають однією з найкрасивіших жінок світу, продемонструвала ідеальні форми в чорному комплекті. Образ доповнила гольфами в смужку, мітлою і капелюхом відьми.

Зараз ви читаєте новину «Роги, чорні крила і панчохи: українська зірка порно вразила образом на Геловін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі