вівторок, 31 жовтня 2023 16:16

Костюм мухомора та льотний екіпаж: Періс Хілтон знялась у яскравій фотосесії з чоловіком і 9-місячним сином
6

Періс Хілтон влаштувала сімейну фотосесію
Фото: instagram.com/parishilton
Періс Хілтон влаштувала сімейну фотосесію
Періс Хілтон влаштувала сімейну фотосесію
Періс Хілтон влаштувала сімейну фотосесію
Періс Хілтон влаштувала сімейну фотосесію

Американська світська левиця 42-річна Періс Хілтон влаштувала сімейну фотосесію з чоловіком Картером Реумом та дев'ятимісячним сином Феніксом.

На кадрах, опублікованих в Instagram, зіркова сім'я позувала в костюмі мухоморів і льотного екіпажу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капелюх, мітла та стрінги: найгарячіша ведуча прогнозу погоди показала образ на Геловін

"Пані та панове, дозвольте представити вам ваш льотний екіпаж", - підписала фото Періс.

Раніше Хілтон відреагувала на поради щодо здоров'я свого дев'ятимісячного сина, які їй пишуть у мережі. Прихильники зазначали, щоб зірка показала хлопчика лікареві, мовляв, у нього завелика голова. Періс наголосила, що її син здоровий.

Наймістичніше свято жовтня Геловін будуть святкувати у ніч на 1 листопада. Це популярне найдавніше свято США потрапило до України наприкінці 90-х років. Щороку воно набуває все більшої популярності.

Вперше це слово згадується в XVI столітті як шотландське скорочення від англійської фрази "All Hallows Even", тобто "Вечір Усіх Святих". Геловін сягає своїм корінням дохристиянського періоду, а саме часів, коли на території сучасних Шотландії та Ірландії проживали стародавні кельти. Кельти ділили рік на дві половини: темну (зиму) і світлу (літо). Вважалося, що темна починається наприкінці жовтня, адже саме в цей період закінчували збирати урожай. Святкування проводили сім днів, але головні події припадали на ніч проти 1 листопада.Цей празник називали "Самайн" і був широко поширений у народів Британських островів.

Зараз ви читаєте новину «Костюм мухомора та льотний екіпаж: Періс Хілтон знялась у яскравій фотосесії з чоловіком і 9-місячним сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі