вівторок, 24 жовтня 2023 11:55

"Хворі люди" - Періс Хілтон відповіла на коментарі щодо розміру голови її сина
6

Періс Хілтон показала 9-ти місячного сина
Фото: instagram.com/parishilton
Періс Хілтон показала 9-ти місячного сина
Періс Хілтон показала 9-ти місячного сина
Періс Хілтон показала 9-ти місячного сина
Періс Хілтон показала 9-ти місячного сина

Американська світська левиця 42-річна Періс Хілтон відреагувала на поради щодо здоров'я свого дев'ятимісячного сина, які їй пишуть у мережі. Прихильники зазначали, щоб зірка показала хлопчика лікареві, мовляв, у нього завелика голова.

Періс наголосила, що її син здоровий.

"Є хворі люди в цьому світі. Мій янгол цілковито здоровий. І так, звісно, він був у лікаря, в нього просто великий мозок", - написала Хілтон під відео в TikTok.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без чоловіка: Інна Мірошниченко всиновлює другу дитину

Згодом, у Instagram додала, що подібні коментарі на адресу дитини ранять її.

"…Якщо я не пощу мого малюка, люди вважають, що я - не чудова матір, а якщо пощу його, то є люди жорстокі та сповнені ненависті. Я - горда мати, яка працює, а моя дитина - здорова, чарівна і янгольська. Я мріяла стати мамою, скільки себе пам'ятаю. Фенікс - мій світ і найбільше благословення в моєму житті. Кожен день із ним - нагадування про те, що справді важливе", - зазначила Хілтон.

Раніше Хілтон позувала на яхті в сексуальному купальнику. Акторка одягла рожеве бікіні на зав'язках з трендовим принтом. Образ доповнила сонцезахисними окулярами.

Зараз ви читаєте новину «"Хворі люди" - Періс Хілтон відповіла на коментарі щодо розміру голови її сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі