середа, 11 липня 2012 16:40

Наважитись на розлучення Кеті Холмс допомогла Ніколь Кідман

Наважитись на розлучення Кеті Холмс допомогла Ніколь Кідман
"Тримайся. Ти повинна пройти через це", радила перша дружина Тома Круза Фото: article.wn.com

За даними таблоїдів, впоратися з розлученням з Томом Крузом Кеті Холмс допомогла екс-дружина актора Ніколь Кідман.

Днями Том і Кеті обговорили всі деталі майбутнього розлучення. За даними ЗМІ, сторони не мають один до одного фінансових претензій, та й питання опіки вдалося вирішити в найкоротші терміни.

Напередодні Холмс разом з донькою Сурі була помічена на прогулянці по вулицях Нью-Йорка. Актриса мило посміхалася і виглядала непогано. Мабуть, 33-річна зірка вже зітхнула з полегшенням.

Відомо, що Кеті вдалося добитися майже повної опіки над Сурі. При цьому обидва батьки дівчинки будуть брати участь в її вихованні, але, швидше за все, вона буде жити з матір'ю. Передбачається, що 17 липня Холмс і Круз зустрінуться в суді. Зрозуміло, під час шлюборозлучного процесу Сурі не буде присутньою на судових засіданнях. Але журналісти передбачають, що розлучення буде оформлено досить швидко - 50-річний Круз не бажає, щоб тривала судова тяганина відбилася на його репутації.

Тим часом таблоїди уточнюють, що зважитися на такий серйозний крок, як розлучення з чоловіком-мегазіркою, Кеті допомогла Ніколь Кідман.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Холмс отримає від Тома Круза $15 млн

За даними Us Weekly, останні кілька тижнів Холмс і Кідман частенько спілкувалися по телефону. І нібито 45-річна оскароносиця порекомендувала своїй молодшій колезі "не впадати у відчай".

"Я теж була в подібній ситуації. Тримайся. Ти повинна пройти через це", - наводить слова Ніколь видання. Варто відзначити, що у двох актрис чимало спільного. Вони обидві молодше Круза, вони подали на розлучення з зіркою "Місія нездійсненна", будучи у віці 33 років, а також обидві виховували дітей з Крузом.

Зараз ви читаєте новину «Наважитись на розлучення Кеті Холмс допомогла Ніколь Кідман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі