вівторок, 10 липня 2012 12:06

Кеті Холмс і Том Круз поділили дочку

Кеті Холмс і Том Круз поділили дочку
Зірки домовилися про умови розлучення Фото: AFP

Том Круз і Кеті Холмс досягли угоди з приводу майбутнього розлучення. Про це заявили офіційні представники акторів, повідомляє Associated Press. На думку юристів, настільки швидке досягнення домовленості свідчить про те, що подружжя не має принципових претензій один до одного.

Коментуючи угоду між Холмс і Крузом, представники пари не стали повідомляти жодних подробиць домовленості. Як відзначає агентство, 33-річній Холмс вдалося добитися того, щоб після розлучення взяти на себе турботу про шестирічну дочку, Сурі. При цьому обидва батьки дівчинки будуть брати участь в її вихованні, але, швидше за все, вона буде жити з матір'ю.

Очікується, що Холмс і Круз зустрінуться в суді у вівторок, 17 липня. Під час шлюборозлучного процесу Сурі не буде присутня на судових засіданнях. Очікується, що розлучення буде оформлено досить швидко - за даними ЗМІ, 50-річний Круз не бажає, щоб тривала судова тяганина відбилася на його репутації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед розлученням Кеті Холмс звільнила дочку Тома Круза

Про те, що Кеті Холмс подала на розлучення, стало відомо 29 червня. З відповідними паперами вона звернулася до суду Нью-Йорка. Офіційною причиною розставання були названі непереборні розбіжності. У шлюбі голлівудські актори прожили п'ять років.

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс і Том Круз поділили дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі