вівторок, 08 серпня 2023 16:43

Quеst Pistols виступив для росіян на Балі

Соліст гурту Quеst Pistols Антон Савлєпов виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення.

Він виступив на Балі перед українцями та росіянами. Про це повідомив блогер Богдан Беспалов на YouTube.

"Stories, як Quеst Pistols у оригінальному складі російською та українською мовами розважають своїх замовників виклала дружина одеського ді-джея Proshe. Я не знаю, яким чином подібний формат може допомогти ЗСУ", – розповів.

Савлєпов співав на дні народженні блогера Рафаеля Ромена, у якого є дописи на підтримку України. Але на наступний день після святкування він в stories співав "Я русский".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не знали, що там будуть росіяни: Верка Сердючка та Quest Pistols розважали дружину російського олігарха в Греції

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Rafael Romen (@rafael.romen)

Крім цього на вечірці засвітилась росіянка Роксана Геллер. Жінка зараз живе на Балі, але на її сторінці є фото з Красної площі в Москві.

Автор: Скріншот
 
Українську співачку Світлану Лободу розкритикували за російськомовні хіти. Цього разу зірка виступала в Ніцці. Вона співала й розмовляла російською, обмотавшись українським прапором. Відео, яке "рознесли" у мережі, опублікувала в Instagram.
Зараз ви читаєте новину «Quеst Pistols виступив для росіян на Балі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі