пʼятниця, 12 червня 2009 17:10

Пугачова носить обручку (ФОТО)

Як вже писали, в нашу столицю Алла Пугачова приїхала на три дні. Перші два вона присвятила запису радіошоу "В гостях у Алли" на українському "Радіо Алла". Перші, з ким Примадонна поговорила по душах, стали Таїсія Повалій і Тіна Кароль. А в четвер співачка приймала в якості гостей Світлану Лободу і Олега Скрипку.

Світлана Лобода під"їхала до радіостудії на своєму 500-му "Мерседесі". У подарунок Аллі вона привезла великий букет садових гвоздик. Виглядала Свєта дуже свіжо. І чекаючи в студії, помітно хвилювалась.

Примадонна з"явилася як завжди вчасно. Помітивши, що її гостя хвилюється, Пугачова швидко зрежисувала максимально демократичну сцену вітання.

- Привіт, зірка! - тепло звернулася АБ до Лободи і міцно обійняла її.

На цей раз Алла Борисівна вдягла темно-сірий балахон, який вдало доповнювали чорні туфлі на високій платформі. З аксесуарів - срібляста сумочка. Така крихітна, що необхідні їй "легкі" сигарети та косметику (одних помад нарахували штук шість) господині шоу довелося нести в прозорому пакеті.

Впадав в очі її модний цього сезону манікюр, виконаний в сіро-чорних тонах. А ось на безіменному пальці правої руки Примадонни можна було розгледіти дві каблучки - перстень з платини з діамантами і каблучку з гладкого жовтого золота. Говорять, це страшна таємниця: Пугачова нещодавно розписалася з Максимом Галкіним. І нібито вони навіть підписали шлюбний контракт. А обручка на пальці - тому явне підтвердження, повідомляє КП.

Зараз ви читаєте новину «Пугачова носить обручку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі