вівторок, 29 серпня 2023 13:10

Продає поношене взуття чоловікам: 25-річна стриптизерка розказала про незвичний спосіб заробітку
5

Лія Бет продає поношене взуття чоловікам
Фото: dailystar
Лія Бет продає поношене взуття чоловікам
Лія Бет продає поношене взуття чоловікам
Лія Бет продає поношене взуття чоловікам
Лія Бет продає поношене взуття чоловікам

Стриптизерка 25-річна Лія Бет продає своє поношене взуття чоловікам. Жінка працює танцівницею у стриптиз-клубі на Майорці в Іспанії.

Раніше вона викидала своє взуття, коли воно ставало зношеним, поки не зрозуміла, що це може приносити їй додатковий заробіток. Про це розказала таблоїду Daily Star.

Бет каже, що чоловіки поспішають купувати туфлі. Кажуть, "чим більше взуття смердить, тим краще". А деякі навіть просять приклеювати жуйку та недопалки до підошви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Публікує еротичні фото на 33 сайтах: колишня держслужбовиця заробляє на контенті для дорослих

"Працюючи стриптизеркою, я ношу туфлі годинами і зрештою вони смердять. Це такі витрати – постійно купувати взуття. Коли я зрозуміла, що є люди, які шукають брудне смердюче взуття – почала виставляти його на продаж", – пояснила жінка.

Один чоловік сказав їй, що любить поношені кросівки. Щоразу, коли Лії потрібна нова пара, він платить за неї, а йому надсилає свої старі спітнілі.

Додала, що отримує багато запитів на фотографії та відео ніг. Просять, щоб вона бруднила їх і наступала на торт.

Бразильська модель 21-річна Бабі Паломас заробляє $30 тис. на онлайн-послугах "дружини на прокат". Робить те, що ненавидять інші жінки. Має понад 110 тис. підписників в Instagram. Завдяки новій роботі, у неї з'явилося багато шанувальників чоловічої статі. Чоловіки платять їй за перегляд футбольного матчу, або фільму без нарікань. Паломас навіть змушує хлопців відкриватися їй і обговорювати своє особисте життя.

Зараз ви читаєте новину «Продає поношене взуття чоловікам: 25-річна стриптизерка розказала про незвичний спосіб заробітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі