середа, 17 листопада 2010 13:39

Принц Вільям подарував нареченій каблучку принцеси Діани (ФОТО)
8

Каблучка в 18 каратів, обрамлена діамантами
Фото: Reuters
Принц Вільям боявся загубити каблучку, тому носив її з собою в рюкзаку
Пара планує одружитися 2011 року
Після одруження принц почне думати про дітей
Щаслива наречена

Британська королівська родина офіційно оголосила про заручини принца Вільяма і його подруги Кейт Міддлтон. На знак заручин спадкоємець британської корони подарував нареченій каблучку своєї матері, принцеси Діани у 18 каратів, обрамлену діамантами і прикрашену сапфіром.

Діана обирала каблучку сама - у магазині Garrard. На момент покупки вона коштувала 28 500 фунтів (наприкінці 1990-х каблучка вже коштувала понад 250 тисяч фунтів стерлінгів).

"Я постійно носив її з собою в рюкзаку, боячись втратити. Якби каблучка зникла, це було б величезною катастрофою", - зізнався Вільям.

Наречений розповів, що пропозицію Кейт він зробив кілька тижнів тому під час їхньої спільної подорожі до Кенії.

"Ми вже давно вирішили одружитися, я тільки вибрав місце і час заручин", - розповів принц.

Відповідаючи на запитання журналістів про майбутніх дітей, спадкоємець британської корони сказав, що хоче "створення повноцінної сім'ї", але вважає за краще робити "все по порядку".

"Спочатку треба одружитися, а потім дійсно треба вже буде починати думати про це", - зауважив принц.

Пара познайомилася 2001 року під час спільного навчання в університеті в Шотландії. Вони зустрічалися близько дев'яти років, а 2007 розлучалися на півроку. Як вважали англійські таблоїди, причиною стала втома Кейт від зайвої уваги преси, адже дівчина належить до простої сім'ї. Її мати Елізабет була стюардесою, а батько Майкл - пілотом.

Незабаром Міддлтон повернулася до принца. Передбачається, що одруження пари відбудеться навесні або влітку 2011 року.

Таблоїди вже оцінили майбутню подію у $40 мільйонів, розписали подарунки і вбрання, і "нагородили" пару титулами герцога і герцогині Кембриджських.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям подарував нареченій каблучку принцеси Діани (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі