пʼятниця, 07 листопада 2008 15:36

Принц Вільям заспокоював дівчину своїм голим тілом

Принц Вільям заспокоював дівчину своїм голим тілом

Щоб заспокоїти нерви молодої гості на благодійному заході вчора, принц Вільям запропонував дівчині уявити його голим.

18-річна Жасмин Едвард намагалася розповісти про своє життя у дитячому будинку, але присутність члена королівської родини так розхвилювала дівчину, що вона почала затинатися. Помітивши її збентеження, принц нахилився до неї і сказав: "Не звертай на це увагу, просто уяви мене голим".

Жасмін була на прийомі у Лондоні, який починав святкування 40 річниці Благодійного центру для бездомних. За даними Центру, його працівники допомогли 70,000 молодих людей за останні 40 років, а також кожної ночі Центр забезпечує ночівлю 800 юнакам.

Коли Жасмин запитали, яка була її реакція на пропозицію принца, вона сказала, що так і зробила, тобто уявила його голим.

"Я хотіла розповісти йому, який неймовірний цей Благодійний центр, як в ньому мені допомогли пройти курси садівництва і знайти житло, - розповідала дівчина. - Я не могла повірити, що він таке сказав, але він мені дуже сподобався, і я сподіваюся, що зможу зустрітися з ним знову."

На благодійному вечорі вчора принц Вільям віддав належне своїй мамі, Діані, Принцесі Уельській, згадуючи, що саме вона була покровителькою благодійництва з 1992 року до її смерті у 1997 році. "Я пам"ятаю всі наші відвідування Центру, і тому це перший благодійний захід, з якого я виріши розпочати благочинність," - сказав він у своїй промові. За матерыалами Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям заспокоював дівчину своїм голим тілом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі