вівторок, 04 лютого 2014 10:15

Примноження статків Камалії та щасливе кохання для Данилко: астролог розповів, що чекає на зірок в новому році

Автор: фото: tsn.ua
 

За словами астролога Тетяни Свободи рік синього коня для зірок буде складний, але цікавий. Про це стало відомо з випуску ТСН Особливе на телеканалі 1+1. Конфлікти, напружений графік і втома чекають на Софію Ротару.

"Є показники, можуть бути серйозні у здоров'ї негаразди, тому необхідно укріпляти здоров'я", - говорить астролог.

Важкий, фатальний рік для Ірини Білик.

"Їй би варто звернути увагу, пройти обстеження судини головного мозку, серця, що призводить до інфарктів, інсультів. Може бути ухід когось з близьких з життя", - говорить астролог про гороскоп співачки.

Про Віталія Козловського астролог говорить наступне.

"Він може сильно захворіти, з березня, може бути, розрив стосунків, він розчарується в цих стосунках".

У Насті Каменських, за словами астролога, у особистих стосунках може бути криза, а Потапу зірки обіцяють народження дітей. Міцний шлюб, примноження статків та творчі досягнення чекають на Камалію, а успіх, спокій в сім'ї на Ані Лорак. Андрій Данилко теж за словами астролога має чудові шанси зустріти справжнє кохання, а розчарування чекає на Олександра Пономарьова, успішне заміжжя зірки обіцяють Вірі Брежнєвій, Тіні Кароль і Яні Клочковій, а пара Ляля Фонарьова та Святослав Вакарчука може нарешті офіційно оформити стосунки.

Зараз ви читаєте новину «Примноження статків Камалії та щасливе кохання для Данилко: астролог розповів, що чекає на зірок в новому році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі