вівторок, 30 травня 2017 12:48

Голова Одеської ОДА прокоментував зрив концерту Лободи

Голова Одеської ОДА прокоментував зрив концерту Лободи
Співачка Світлана Лобода

Глава Одеської ОДА Максим Степанов прокоментував дії активістів, що зірвали концерт Світлани Лободи.

Перед концертом активісти, які прийшли на його пікетування, почали кидати петарди і димові шашки, а в поліцію надійшла інформація про замінування будівлі. Організатори концерту в цілях безпеки глядачів та артистів прийняли рішення скасувати виступ.

"Так, ти маєш право висловити своє ставлення до того чи іншого артиста, але не порушуючи закон, не створюючи якихось труднощів для людей, у яких є інша точка зору. І ні в якому разі не намагатися застосовувати силового впливу на інших людей" , - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продюсер Лободи прокоментувала зрив концерту співачки в Одесі

Максим Степанов зазначив, що Україна - правова держава і все повинно відбуватися виключно в рамках законодавства.

"Ми не живемо в жодній банді. Ми живемо в державі, в якій є закон і всі без винятку цей закон будуть виконувати. Я, ви і будь-яка інша людина", - підкреслив він.

Присутні на акції протесту представники поліції підтримали Світлану Лободу і зробили все можливе, щоб нейтралізувати провокаторів і не допустити можливого кровопролиття з вини радикально налаштованих активістів.

Як випливає з опитування одеситів виданням Думська ТВ, городяни не підтримують подібні акції протестів. На їхню думку, артисти повинні виступати там, де у них є аудиторія, і не варто змішувати політику і мистецтво.

Аналогічну позицію висловили і читачі сайту www.048.ua. Майже 70% читачів опитування відповіли, що не варто змішувати культуру і політику.

Зараз ви читаєте новину «Голова Одеської ОДА прокоментував зрив концерту Лободи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі