середа, 27 липня 2022 17:22

Після розриву з Піке: Шакіру заскочили на мексиканському пляжі

Після розриву з Піке: Шакіру заскочили на мексиканському пляжі
Колумбійська артистка Шакіра, яка розлучилася з футболістом Жераром Піке, розвіялася з дітьми на пляжі. Фото: instagram.com/3gerardpique

Колумбійська артистка Шакіра, яка нещодавно розлучилася з цивільним чоловіком, іспанським футболістом Жераром Піке, вирішила розвіятися на пляжі.

Зірка гайнула у відпустку разом із синами – Сашею та Міланом. Їхні спільні фото розлетілися мережею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Губи, як у мене": Ірина Луценко показала відео з 2-місячною онукою

Шакіру зазнімкували на пляжі в Мексиці.

Для перегляду фото гортайте праворуч.

Стосунки Шакіри й Піке тривали 11 років. Причиною розриву стали численні зради футболіста. Він закрутив роман із матір'ю свого 17-річного одноклубника Пабло Гаві. Нібито Шакіра "упіймала" футболіста на гарячому – у ліжку з іншою.

Шакіра й Піке познайомилися 2010 року напередодні Кубка світу з футболу в ПАР. Жерар узяв участь у зйомках кліпу співачки. За рік пара заявила про стосунки. Офіційного шлюбу не було. У них двоє синів – 9-річний Мілан та 6-річний Саша.

Піке молодший за Шакіру на 10 років.

Шакіра планує вести судову війну з Піке. Колишня пара не домовилася щодо опіки над спільними дітьми – Сашею та Міланом. Зокрема, спортсмен не дозволяє екскоханій переїхати з дітьми до Маямі.

Зараз ви читаєте новину «Після розриву з Піке: Шакіру заскочили на мексиканському пляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі