вівторок, 27 лютого 2024 12:47

Полякова вперше розказала, як Винник "кинув" її на гроші
3

Оля Полякова і Олег Винник
Фото: Фото з соцмереж
Оля Полякова і Олег Винник
Оля Полякова і Олег Винник

Українська співачка Оля Полякова розповіла, як її підставив Олег Винник.

У коментарі Times of Ukraine артистка пригадала, що вони мали разом випустити трек "Длинноногое счастье". Кошти на ролик виділила велика компанія, взамін на рекламу від виконавців. За інформацією видання, мова йшла про €150 тис.

"Це те, що потім в мене перетворилося в "Чарівні очі", уже мою сольну пісню. Але перед війною ми зробили дуже-дуже крутезне відео, на яке нам під рекламу дуже велика компанія виділила кошти. І ми зняли дуже дороге красиве відео", - поділилась Оля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доньку Полякової звинуватили в крадіжці одягу на 8 тис. грн: вона відповіла

На початку повномасштабного вторгнення Полякова не змогла випустити трек і кліп. Винник на той час уже виїхав з країни, а компанія, яка вклала гроші, попросила їх повернути.

"І я сама за ті кошти вже два роки розбираюся з тією компанією. Тому тобі, Олеже, я б руки не подала", - підсумувала співачка.

Олег Винник, який зараз живе в Німеччині, опинився у неприємній ситуації. Артист потрапив на шахраїв-волонтерів. Вони забрали величезну суму грошей і зникли. Крім цього погрожували чоловіку. Про це в інтерв'ю Rostyslove Production повідомив ведучий і поет Петро Мага, який спілкувався з Винником.

Зараз ви читаєте новину «Полякова вперше розказала, як Винник "кинув" її на гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі