четвер, 02 листопада 2023 14:01

"Говорили, що голову відстрілять" - Олега Винника пограбували в Німеччині
5

Олега Винника пограбували в Німеччині
Фото: Скріншот
Олега Винника пограбували в Німеччині
Олега Винника пограбували в Німеччині
Олега Винника пограбували в Німеччині
Олега Винника пограбували в Німеччині

Український співак Олег Винник, який зараз живе в Німеччині, опинився у неприємній ситуації.

Артист потрапив на шахраїв-волонтерів. Вони забрали величезну суму грошей і зникли. Крім цього погрожували чоловіку. Про це в інтерв'ю Rostyslove Production повідомив ведучий і поет Петро Мага, який спілкувався з Винником.

"В Олега Винника сталася дуже погана історія. Він передав гроші псевдоволонтерам, які ці гроші вкрали. Казали, що він приїде і вони йому голову відстрілять. І таке було", - розказав Мага.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кар'єра Винника в Україні закінчилась – продюсер

Додав, що Винник активно допомагає українським військовим. Зокрема, за його словами, артист передав немало нових джипів для захисників на передову.

"Якщо кожен зробив би для фронту стільки, скільки зробив Олег Винник, то наше просування пішло б значно швидше", - підсумував ведучий.

Раніше Винник прокоментував своє мовчання про війну. За його словами, він не хотів брати участь у благодійних концертах на підтримку України разом з іншими артистами, бо зекономлені кошти відправляв ЗСУ. Співак додав, що всі гроші, які він заробив в Україні – віддав армії.

Зараз ви читаєте новину «"Говорили, що голову відстрілять" - Олега Винника пограбували в Німеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі