вівторок, 01 листопада 2022 12:40

Полякова дебютувала в грузинських "Танцях із зірками": як її оцінило журі

Полякова дебютувала в грузинських "Танцях із зірками": як її оцінило журі
Артистка Оля Полякова бере участь у грузинських "Танцях із зірками" разом з українським хореографом Максимом Єжовим. Фото: instagram.com/polyakovamusic

Співачка Оля Полякова вперше виступила на паркеті грузинської версії шоу "Танці із зірками". 31 жовтня в Грузії стартували прямі ефірі.

Артистка дебютувала з віденським вальсом. Вона з партнером, українським хореографом Максимом Єжовим, виконала зворушливий номер. Відео опублікувала в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Антитіла" потужно виступили на сцені польського "Голосу": відео

Судді грузинської версії танцювального шоу, серед яких був і Іраклі Макацарія, не надто високо оцінили виступ Полякової. З 30 можливих артистка здобула 14 балів. Результат співачки був одним з найнижчих у першому випуску шоу.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

Про те, що Полякова візьме участь у грузинській версії "Танців із зірками", інформація з'явилася 27 жовтня. Майбутній проєкт став другим танцювальним шоу, у якому виступатиме виконавиця. 2019 року Полякова танцювала на паркеті української версії шоу.

А вчора, 31 жовтня, співачка оголосила про участь у шоу.

Зараз ви читаєте новину «Полякова дебютувала в грузинських "Танцях із зірками": як її оцінило журі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі