понеділок, 31 жовтня 2022 14:53

"Антитіла" потужно виступили на сцені польського "Голосу": відео

"Антитіла" потужно виступили на сцені польського "Голосу": відео
"Антитіла" ефектно виступили в польському "Голосі". Фото: instagram.com/antytila_official

Гурт "Антитіла" повернулися до творчості після повернення з передової. Учасники пів року служили на фронті й воювали проти російських окупантів.

У Польщі фронтмен гурту Тарас Тополя виконав з музикантами трек 2Step. Саме із цієї країни гурт мав би розпочати європейський тур Stand by UA. Але після ракетних ударів Росії 10 жовтня концерти за кордоном скасували. Тому замість гастролей "Антитіла" виступили в польській версії вокального шоу "Голос", щоб подякувати країні за підтримку. Відео показали в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто із зірок переклав російськомовні хіти на українську

"Спеціальний виступ на The Voice of Poland. Пісня, яка стала символом віри й надії в перемогу для українців звучить наживо як символ підтримки, поваги, подяки і єдності", – прокоментував Тополя.

Також він додав польською: "Повага, довіра, підтримка, єдність! Дякую, Польще".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Антитіла / Antytila (@antytila_official)

Співачка Оля Полякова візьме участь у грузинській версії "Танців із зірками". Майбутній проєкт буде другим танцювальним шоу, у якому виступатиме виконавиця. 2019 року Полякова танцювала на паркеті української версії шоу.

Зараз ви читаєте новину «"Антитіла" потужно виступили на сцені польського "Голосу": відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі