пʼятниця, 15 травня 2009 17:04

Залицяльник Лободи розповів, які дівчата йому подобаються (ФОТО)
6

Любимчик жіночої аудиторії нинішнього Євробачення, 23-річний білоруський симпатяга з Норвегії Олександр Рибак виявляється зараз вільний. - У мене зараз немає нікого, я вільний, - обрадував прихильниць співак. - Які мені подобаються дівчата? Я не виділятиму за кольором волос, по фігурі. Можу сказати, що мені подобаються російські дівчата!

- Так скажи номер свого номеру в готелі, - підколов Рибака Дмитро Шепелєв.

- Мій номер..., - почав було Саша, але швидко прикусив язика. - Ні, не говоритиму! Краще тет-а-тет! Але я з радістю запрошу хорошу дівчину до себе в номер.

Нагадаємо, вчора пройшов другий півфінал Євробачення. За його підсумками до другої фінальної десятки увійшли Азербайджан (Айсель і Араш "Always"), Україна (Світлана Лобода "Be my Valentine!"), Хорватія (Ігор Цукров "Liepa Tena"), Литва (Саша Сон "Love"), Молдова (Неллі Чобану "Hora Din Moldova"), Данія (Брінк "Believe Again"), Естонія (група Urban Symphony "Randajad"), Норвегія (Олександр Рибак "Fairytale"), Греція (Сакіс Рувас "This Is Our Night"), Албанія ( Кейсі Тола "Carry Me In Your Dreams").

А минулої середи визначилася перша десятка: Туреччина, Швеція, Ізраїль, Португалія, Мальта, Фінляндія, Боснія і Герцеговина, Румунія, Вірменія, Ісландія.

Також за регламентом конкурсу автоматично у фінал виходять Велика Британія, Франція, Німеччина, Іспанія, а також країна-господар "Євробачення", якою цього року стала Росія. Її на 54-му конкурсі представляє Анастасія Приходько з піснею "Мамо".

Фінал "Євробачення" пройде в ніч з 16 на 17 травня. Цього року голосування у фіналі пройде за новою схемою - разом з телеглядачами визначати переможця буде професійне журі 42 країн-учасниць конкурсу.

За матеріалами E-motion.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Залицяльник Лободи розповів, які дівчата йому подобаються (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі