середа, 13 червня 2012 13:51

Пірс Броснан буде здавати на літо свою віллу за $250 тисяч

Автор: Вілла буде здаватися тільки на два місяці
 

Актор Пірс Броснан, відомий за роллю агента Джеймса Бонда, вирішив здати на літо свою віллу в Малібу за 250 тисяч доларів на місяць, повідомляє британське видання Daily Mail.

Особняк пропонується для оренди в липні і серпні, поки сам актор буде зайнятий на зйомках, уточнюється в статті.

Потенційний орендар виявиться, хай і ненадовго, сусідом таких знаменитостей, як актори Мел Гібсон, Сильвестр Сталлоне і Роберт Редфорд, підкреслює видання.

Броснан побудував віллу Orchid House на Броад-Біч на місці знесеного будинку, купленого ним в 2000 році. Новий будинок площею 1,2 тисячі квадратних метрів, що виходить вікнами на 40-метровий пляж, налічує чотири спальні, сауну, арт-студію, кінотеатр, бібліотеку, музичну кімнату і бар, а поруч розташовуються великий басейн і гостьовий будиночок.

Будинок прикрашений "творами мистецтва і французьким антикваріатом", вказує газета.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Актор Пірс Броснан похизувався своїм оголеним тілом на пляжі

Актор ірландського походження Пірс Броснан зіграв агента 007 у чотирьох кінострічках цієї серії - "Золоте око", "Завтра не помре ніколи", "І цілого світу мало" і "Помри, але не зараз". Серед інших його робіт - ролі у фільмах "Газонокосильщик", "Марс атакує!", "Привид" і "Пік Данте".

Зараз ви читаєте новину «Пірс Броснан буде здавати на літо свою віллу за $250 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі