середа, 20 грудня 2023 09:24

Переможниця "Холостяка" похизувалась фігурою у яскравому бікіні
4

Катерина Лозовицька показала струнку фігуру в бікіні
Фото: instagram.com/kateryna_lozovytska
Катерина Лозовицька показала струнку фігуру в бікіні
Катерина Лозовицька показала струнку фігуру в бікіні
Катерина Лозовицька показала струнку фігуру в бікіні

Переможниця романтичного реалітішоу "Холостяк-12" Катерина Лозовицька показала, як відпочиває на Тенеріфе, Іспанія.

У своєму Instagram вона опублікувала фото в червоному бікіні. Образ доповнила сонцезахисними окулярами й прикрасами. Модель позувала на тлі мальовничих краєвидів.

"Грудень може бути таким", - коротко написала Катерина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль без штанів посвітила бездоганними ногами

Підписники розділилися на два табори. Одні пораділи за Лозовицьку й зробили їй компліменти, інші - не розділили відпочинок жінки в умовах повномасштабної війни.

"А ще грудень може бути під сиренами в Україні. І хотілось би бачити ваші донати і допомогу армії , які ви так гарно вмієте ігнорувати", "Фігура класна", "Ви неймовірна", "Навіщо під час війни таке виставляти…Не розумію…Ну поїхали на відпочинок, відпочивайте, як там кажуть щастя любить тишу", "Красуня", - писали в коментарях.

Нагадаємо, на проекті Катерина боролася за серце бізнесмена Алекса Топольського. Після завершення шоу пара зустрічалася лише місяць. Перед початком повномасштабного вторгнення Росії повідомили про розрив. На постшоу Топольський зізнався, що під час стосунків з Лозовицькою думав про фіналістку Сашу Мудру.

У квітні цього року модель повідомила, що у неї з'явився новий бойфренд. Наголошувала, що її обранець дуже мудрий і щедрий, чого їй не вистачало у Топольському.

Зараз ви читаєте новину «Переможниця "Холостяка" похизувалась фігурою у яскравому бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі