середа, 13 лютого 2013 10:11

Пенелопа Крус вагітна другою дитиною

Пенелопа Крус вагітна другою дитиною
Лікарі рекомендують актрисі утримуватися від тривалих перельотів Фото: topnews.ru

Зоряна іспанська пара Пенелопа Крус - Хав'єр Бардем вирішили не тягнути із створенням великої і дружної сім'ї. У подружжя зростає дворічний синочок Лео, і незабаром у хлопчика з'явиться братик чи сестричка. Про це офіційно повідомив представник актриси.

Чутки про цікавий стан Пенелопи активно циркулювали з середини минулого року. Але офіційно підтверджена інформація тільки зараз.

Пе і Хав'єр шалено щасливі, проте поки воліють зберігати приватність і не з'являтися на публіці. Так, представник актриси уточнив, що Крус не з'явиться на церемонії вручення премій "Гойя", що щорічно проводиться Іспанської академією кінематографічних мистецтв і наук. Захід запланований на 17 лютого, і Пе номінована в категорії "Краща актриса", але, враховуючи цікавий стан зірки, лікарі поки порекомендували їй утриматися від тривалих перельотів.

Нагадаємо, Крус і Бардем одружилися в липні 2010 року в ході приватної церемонії.

Раніше 38-річна Крус не раз говорила, що має намір створити велику сім'ю з коханим і що материнство помітно змінило її життя. "Ви відчуваєте величезну любов з першої ж секунди. Це приголомшливий, незабутній досвід. За одну секунду ви змінюєтеся повністю. Природа дуже мудра - вона дає нам дев'ять місяців для підготовки, але в той момент, коли ви бачите личко малюка, ви змінюєтеся назавжди".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Пенелопа Крус продемонструвала стрункі ноги в рекламі сумок

Зірка також підкреслювала, що буде всіма силами захищати своїх спадкоємців від преси і папараці. "Я хочу, щоб мій син і інші діти, якщо вони народяться, росли в нормальній, максимально приватній обстановці. Та обставина, що Хав'єр і я вибрали публічну роботу, нікому не дає права втручатися в наше особисте життя і життя наших дітей".

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус вагітна другою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі