вівторок, 23 липня 2013 15:45

Пенелопа Крус народила дочку в один день з первістком Кейт Міддлтон

Поки вся Британія радіє народженню престолоспадкоємця, в сім'ї Хав'єра Бардема і Пенелопи Крус народилася друга дитина. Дівчинка з'явилася в один день з первістком Герцогині Кембриджської. Щасливі батьки ще не визначилися, як назвуть дитину.

Цікаво, що лише на вихідних актриса виходила у світ - вона побувала на концерті в Мадриді в компанії чоловіка і режисера Педро Альмодовара. Тоді світські оглядачі звернули увагу на значний живіт знаменитості і припустили, що дитина народиться з дня на день.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Вагітна Пенелопа Крус виглядає життєрадісною

Нагадаємо, сімейство вже виховує дворічного сина Леонардо. Про свій цікавий стан Пенелопа офіційно повідомила в лютому. Тоді ж представник зірки пояснив, що у зв'язку з вагітністю знаменитість поки воліє не з'являтися на світських заходах. Пізніше актриса заявила, що має намір захистити дітей від уваги журналістів і папараці.

"Я хочу, щоб мій син і інші діти росли в нормальній обстановці. І той факт, що Хав'єр і я вибрали публічну роботу, нікому не дає право порушувати їхню приватність", - сказала Крус.

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус народила дочку в один день з первістком Кейт Міддлтон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі